Lietuvos Gastronomijos savaitė | „Simboly” restorane
Poilsio ir paslaugų komplekso „Harmony Park“ restorano „Simboly“ meniu jungiasi pasaulio virtuvės. Gurmanai tai vadina „fusion“. „Harmony Park“ sako, kad tai – sinergija. Moderniai interpretuojama tradicinė lietuviška virtuvė su kiekvienu patiekalu kviečia Jus į naujų skonių ir potyrių kupiną kelionę.
Kiekviename „Gastronomijos savaitei“ specialiai sukurto meniu patiekale – ekologiški, su meile auginti maisto produktai tiesiai iš „Harmony Park“ ūkio: Angus jautiena, sezoninės daržovės, prieskoninės žolelės, miško gėrybės, šefo pagamintas lapinių kopūstų aliejus.
Lietuvos GASTRONOMIJOS savaitę restorane kviesime ragauti modernios Lietuviškos virtuvės skonius. Restorano šefas specialiai šiai savaitė sukūrė gurmaniškų patiekalų MENIU
UŽKANDIS
Rūkytas šamas
Kompresuoti obuoliai, putpelių kiaušiniai, krapų majonezas
PAGRINDINIS PATIEKALAS
Sauso brandinimo kiaulienos tomahaukas
Abrikosų glazūra, bulvių sluoksniuotis, triušio kopūstai, kreivabūdės
DESERTAS
Juodojo šokolado ganašas
Baravykų putėsiai, juodieji serbentai
Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 EUR
