Naujienos

Penktadienį ragausime patiekalus su šviežiu vasaros medumi

Paskutinį liepos penktadienį (liepos 28 d.)  ragausime patiekalų su ką tik iškoptu šios vasaros medumi. Medaus variacijos tiesiai iš virtuvės šefo Rolando Čižiko rankų. Meniu  Gorgonzola sūris, medaus perlai, žagarėliaiSkrudinta anties krūtinėlėTiekiama su meduje karamelizuotomis slyvomis, radicchio salotomis, jaunomis morkomisAbrikosų ir medaus sufle *****Vakarienės kaina 19 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
vegetariskas

Vegetariška penktadienio vakarienė

Penktadienio popietę praleiskite besišnekučiuojant bičiulių ir artimųjų būryje Harmony Park restorane.  Šį penktadienį (liepos 21 d.) virtuvės šefas Rolandas Čižikas išskirtinį dėmesį skiria vegetarams.  Jei nesate vegetaras pažadame jog taip pat atrasite skonius, kurie sužadins naujus ir dar nepatirtus gurmaniškus potyrius. Penktadienį (liepos 21 d.) vakarieniauti pradedame 19 val.Karamelizuotų jaunų morkų ir raudonėlio salotosTiekiama su kedro riešutaisCukinijų žiedai įdaryti balandų sėklomis ir saulėje džiovintais pomidorais Tiekiama su pastarnokų kremuŠilauogių variacijaMorengas, mėtų aliejus Vakarienės kaina 19 ... Read more
VAKARIENE4

Degustacinė vakarienė Harmony Park restorane

Harmony Park restorane nuo šiol galėsite mėgautis dar įvairesniais ir įdomesniais skoniais, specialiai Jums sukūrėme nepamirštamų ir dar neragautų skonių oazę ! Degustacinė vakarienė bus paruošta ir patiekta tiesiai iš restorano virtuvės šefo Rolando Čižiko rankų. Degustacines vakarienes galėsite pasirinkti iš trijų, keturių ar penkių patiekalų vakarienės meniu. Tai unikali galimybė ragauti degustacinius patiekalus, nes kiekvienas jų sudarytas iš skirtingų patiekalų, kurių meniu iš anksto - neskelbiami. Šias išskirtines degustacijas restorane galite užsisakyti ... Read more

Dėmesio ! Liepos 14 d. restoranas NEDIRBS !

Labai atsiprašome už nepatogumus, tačiau liepos 14 d.  ir liepos 15 d. iki 18 val. restoranas nedirbs. Visų laukiame liepos 15 d. 18 val. Harmony Park restorane. Šį šeštadienio vakarą kviečiame pasiklausyti pianino virtuozo, kompozitoriaus Kęstučio Paulaičio atliekamų kūrinių.
Kvietimass

Čekiškos virtuvės vakaras su The Dixie Hot Licks

Kviečiame liepos 4 d. 19 val. į  nemokamą tradicinio džiazo atlikėjų iš Čekijos ,,The Dixie Hot Lick” koncertą ! Specialiai šiam vakarui virtuvės šefas Rolandas paruošė čekiškos virtuvės meniu, be to ragausime tikrą čekišką alų. Vakarienę  galėsite rinktis ir iš įprasto " A la carte" restorano meniu. Rezervuoti vietas šiam koncertui galite telefonu +370 650 98012 I el.paštu info@harmonypark.lt
voveraiciu-tema

Vakarienė miško tema

Birželio 30 d. 19 val. atidarome grybų sezoną Harmony Park restorane. Šiam vakarui virtuvės šefas Rolandas Čižikas paruošė vakarienę Miško tema, kur karaliauja visų taip mėgstamos voveraitės. MeniuStirnienos carpaccio su voveraitėmispatiekiama su gervuogėmis, zuikio kopūstais, rozmarino aliejumi ir lazdyno riešutaisŠvilpikai su troškintomis voveraitėmispatiekiama su petražolių traškučiais, eglių aliejumiSvieste skrudinta kurapkos krūtinėlėpatiekiama su moliūgų – riešutų piure, svieste keptos voveraitės, kviečių gemalai, kadagio uogų – vyno padažas Vakarienės kaina 34 €/asm. Rezervacija priimama telefonu ... Read more
img51403

Joninių išvakarėse - moderni lietuviška virtuvė

Joninių išvakares kviečiame praleisti Harmony Park. Specialiai Joninėms (birželio 23 d.) virtuvės šefas Rolandas Čižikas paruošė modernios lietuviškos virtuvės meniu ! Pasimatome birželio 23 d. 19 val. Harmony Park restorane. Joninių išvakarių meniuŽąsies krūtinėlė marinuota su čiobreliu ir rabarbaraismarinuoti rojaus obuoliukai, su levandomis marinuota ir deginta morka, aronijų – bruknių padažasVirtinukai su elnienadžiovintų baravykų putos, skilandžio aliejus, šalavijo traškučiaiŽagarėliai Vakarienės kaina 29 €/asm. Rezervacija priimama telefonu 8 650 98 012 arba el.paštu ... Read more
VILA4

Harmony Park vasaros sezono meniu

Harmony Park restorano šefas Rolandas Čižikas šiai vasarai paruošė ypatingą meniu, kuriame sudėti įvairiausi pasaulio skoniai !Atvykite paskanauti patiekalų iš vasaros meniu Harmony Park restorano terasoje besimėgaudami lepinančiu oru. SalotosTraškios salotos su kepta fazano krūtinėle, skrudintais kedro riešutais ir juodaisiais serbentais permezano sūris, extra virgin alyvuogių aliejus   10 eurArbūzo ridikėlių ir ankštinių žirnių salotos su keptomis tigrinėmis krevetėmisbalzamo acto kremas, extra virgin alyvuogių aliejus12 eurKalmarų čiuptuvų terinas su saulėje pusiau džiovintais žaliaisiais pomidoraisStintenės ikrais, fermentuotais ... Read more
Holding strawberry in hand

Ypatingai vasariška penktadienio vakarienė

Birželio 16 d., penktadienį 19 val. Harmony Park galėsite mėgautis ypatingai lengva ir vasariška vakariene. Šio vasaros penktadienio pažiba - braškės, kurios užaugintos ir surinktos Harmony Park ekologiškame sode. Arbūzų ir braškių  “shotas”Gorgonzola sūrio salotos su braškėmis ir karamelizuotais graikiškais riešutaisLašišos file marinuota su braškėmis ir bazilikaissvieste keptos sezoninės daržovės, avokadaiOžkos sūris su levandų sirupe marinuotos braškės Vakarienės kaina 24 €/asm. Rezervacija priimama telefonu 8 650 98 012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
kalmaruciuptuvai

Kalmarų žaismas

Šį penktadienį (06 09) 19 val. restorane "Simboly" ragausime šefo Rolando Čižiko sukurtų patiekalų iš kalmaro čiuptuvų. Pažadame jog atrasite naujus, dar neragautus skonius ir variacijas ! Vakaro meniu Kalmarų čiuptuvų carpacciosaulėje džiovinti žalieji pomidorai, fermentuoti krapai ir agurkai, žaliųjų alyvuogių emulsija Česnakiniame svieste keptas kalmaro čiuptuvasgarinti šparagai, morkų – šafrano piure, zuikio kopūstų pesto Vakarienės kaina 29 €/asm. Rezervacija priimama telefonu 8 650 98 012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
Kobia-file-kepsnys

Šviežios žuvies vakarienė su karališkąja Cobia

Gegužės 26 d. (penktadienį) 19 val. šviežios žuvies vakarienė "Simboly" restorane. Šį vakarą gurmanus stebinsime išskirtiniais karališkosios šviežios Cobia skoniais.Cobia file carpaccio arbūzas, marinuoti ridikėliai, grazgarsčių aliejus, daržo salotos Cobios file confit svieste keptos žaliosios lapinės daržovės, špinatų muslinas, džiovintų baravykų sultinys, rūkytas otas  Vakarienės kaina 29 €/asm. Rezervuoti staliukus šiai išskirtinei vakarienei galite telefonu 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt
jurosvelnias

Jo didenybė - jūrų velnias

Gegužės 19 d. (penktadienį) 18 val. kviečiame į šviežios žuvies puotą.  Šio vakaro meniu pasididžiavimas - jūros velnias. O ieškantiems dar įvairesnių skonių -  naujasis A la carte meniu jau "Simboly" restorane ! Jūros velnio konfit Džiovintų baravykų ir briedžiukų sultinys, sezamo aliejus   Jūros velnio fileParmos kumpis, raudono vyno padažas, svieste kepti lapiniai ridikėliai ir špinataiVakarienės kaina 29 €/asm.Rezervuoti staliukus šiai išskirtinei vakarienei galite telefonu 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt  
IMG_1933

Ypatinga penktadienio vakarienė gurmanams

Gegužės 12 d. 18 val. kviečiame pasinerti į naujų skonių ir pojūčių kupiną kelionę. Nepriekaištingai savo darbą išmanantis šefas Rolandas Čižikas šį vakarą žada nustebinti net ir didžiausius gurmanus!  Kepti kaulų čiulpaiNaminės duonos ir skrudintų lazdyno riešutų trupiniai, šalavijo traškučiai   Rozmarino svieste skrudinta anties krūtinėlėRūkyta anties krūtinėlė, žąsų kepenėlių granita ir uogų variacija Lėtuoju būdu virti veršienos žandeliai Krienų – pastarnokų espuma, sezoninės daržovės, cukrinių kaulų padažas Vakarienės kaina 29 €/asm.Rezervuoti staliukus galite tel. ... Read more
Delicious beef steaks on wood

"SIMBOLY" restorane Grill savaitgalis

Šefas Rolandas su savo komanda yra paruošęs išskirtinį grilyje keptų patiekalų meniu, kurie bus gaminami restorano lauko terasoje. Kviečiame atvykti, susipažinti su šefu Rolandu, taip pat turėsite išskirtinę galimybę stebėti, kaip yra gaminami patiekalai ! JAUTIENOS „RIB EYE" 29 €Orkaitėje keptos mažosios bulvės, grilyje keptos daržovės, gelteklių šaknų kremas marinuoti ridikai, jautienos kaulų čiulpų padažas, druskoje kepti svogūnaiJAUTIENOS „BLACK ANGUS“ IŠPJOVOS DIDKEPSNIS  45 €Orkaitėje keptos mažosios bulvės, grilyje keptos daržovės, gelteklių šaknų kremas marinuoti ... Read more
img51403

Vakarienė "Laukiniai paukščiai"

Gegužės 5 d. 18 val. naujojo meniu pristatymo proga Šefas Rolandas kviečia į įspūdingą vakarienę "Laukiniai paukščiai".  Kurapkos šlaunelės ir krūtinėlės duetas   su aronijų – gervuogių padažu ir svieste keptais briedžiukais. Lėtai virtas ir kanapių aliejuje skrudintas balandis  balzamike karamelizuoti mažieji svogūnėliai, gelteklės šaknis, jautienos kaulų čiulpų padažas.Rezervuoti staliukus galite telefonu 8 650 98 012 arba el.paštu info@harmonypark.ltKaina 27 €/asm.