Naujienos

Turkiška kino vakarienė

Gurmaniška kino vakarienė | Vasario 24 d.(šeštadienis)

Kviečiame į nepakartojamų skonių kelionę po Turkiją. Vakaro metu galėsite ne tik paragauti, bet ir susipažinti su geriausio pasaulio restorano "El Celler de Can Roca" įkūrėjo gastronominius nuotykius keliaujant po Turkiją filme "The Turkish Way", kurį šiam vakarui dovanoja Kino Pavasaris ir Cinema Gourmet.  Harmony Park Villa Augusto (Turkija) restorano šefų Fatih Alyuz&Sefika Soybakis pristatomas VAKARO MENIUStarterisMezePomidorų užtepėlė, baklažanai, raudonųjų kopūstų salotosPagrindinis patiekalasJautienos ir ėrienos kebabasDesertasCreme caramelVakaro gėrimasYeni RakiKaina 35 Eur/asm.Būtina išankstinė ... Read more
24991591_2416189511740562_8078887428989334509_n

Advento žuvies vakarienė

Advento laikotarpiu siūlome atrasti naujas žuvies skonio variacijas. Šio savaitgalio vakarais Harmony Park restorane ragausime net tris skirtingas šviežios žuvies rūšis, kurias specialiai šiam vakarui paruošė restorano šefas Rolandas Čižikas. Speciali advento Žuvies degustacinė vakarienė gruodžio 15-17 dienomis Harmony Park restorane. Rūkytas karpisTiekiama su juodos duonos žeme, krienų espuma, burokėlių emulsija, marinuoti ridikais bei krapais     Kaina 8 EurSilkė su džiovintais vaisiaisTiekiama su skrudintomis saulėgrąžomis, morkomis ir chia sėklomis                                    Kaina 7 EurGriliuje kepta doradaTiekiama ... Read more
OH36HU0

Austrių savaitgalis Harmony parke

Jau gruodžio 1-3 dienomis ragausime šviežias austres! Restorano šefas Rolandas Čižikas šiam savaitgaliui garantuoja netikėtus skonių derinius.   Lauksime visų austrių gerbėjų Harmony Park restorane! Išankstinė rezervacija telefonu +370 650 98012 | el.paštu info@harmonypark.lt
Bozole vakaras

Beaujolais Nouveau 2017

Božolė - jauno vyno šventę minėsime kartu su visu Pasauliu lapkričio 16 d. (ketvirtadienį) 19 val.  Jauno vyno sutiktuvės su prancūziškos muzikos garsais nukels į tikrą Prancūzijos provinciją. Maloniai kviečiame atvykti į Harmony Park restoraną visą šį savaitgalį, nes Božolė vyną ragausime net iki lapkričio 19 d.. Beaujolais Nouveau 2017 MENIU Užkandžiai Sūrių rinkinys Tiekiama su trapios tešlos lazdelėmis ir prancūziška duonele          Kaina 14 Eur Vytintų mėsų rinkinys Tiekiama su trapios tešlos lazdelėmis ... Read more
image2 (00000003)

Šiaurės šalių senosios tradicijos

Lapkričio 10 d. 18 val. penktadienį susipažinsime su senosiomis patiekalų tradicijomis. Virtuvės šefas Rolandas Čižikas paruošė Šiaurės šalių skonių standartus atitinkančią vakarienę, kurios metu galėsite mėgautis anties bei stirnienos patiekalais.  MeniuSūdyta anties krūtinėleTiekiama su džiovintų svarainių kremu bei antaninių obuolių sirupuKaina 9 EurOrkaitėje keptas stirnos kumpisTiekiama su svieste kepta saliero šaknimi, purpurinėmis morkomis, marinuotu ropiniu kopūstu, miško uogų vyno padažuKaina 19 EurRezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
165977-OVHW8B-537

Halloween'o savaitės specialus meniu

Nuo spalio 31 d. visą savaitę virtuvės šefas Rolandas Čižikas kviečia švęsti ir ragauti Halloween'iškus patiekalus.  Halloween'o savaitės meniuLėtuoju būdu ruošta antienos krūtinėlėTiekiama su belgišku moliūgų vafliu, moliūgų-apelsinų kremu, svieste keptais burokėliais ir žiediniais kopūstais bei imbieriniu gervuogių padažuKaina 17 EurŠaltalankių Panna CotaTiekiama su moliūgais bei pistacijų biskvituKaina 5 EurRezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
lietuviska-virtuve

Moderni lietuviška virtuvė

Nuolatos kviečiame ragauti įvairias šalis atspindinčius skonius, tačiau pamirštame lietuviškus patiekalus. Tad šį vėsų, rudenišką penktadienio vakarą pakviesime ragauti virtuvės šefo Rolando Čižiko paruoštų lietuviškų patiekalų variacijų.  Modernios lietuviškos virtuvės meniu Džiovintų baravykų ir džiovintų slyvų terinas                     Tiekiama su grikių kempine, fermentuotais česnakais, lazdyno riešutų aliejumi, zuikio kopūstaisKaina 8 EurLėtuoju būdu ruošta kiaulienos sprandinė     Tiekiama su burokėlių sultyse brandintomis bulvėmis, juodųjų serbentų vyne marinuotais ... Read more
sraiges

Prancūziškos virtuvės skoniai

Gurmaniškos prancūzijos virtuvės patiekalais Jus kviesime pasimėgauti šį penktadienį (10 13) . UžkandisSkrudintos ančių kepenėlėsTiekiama su apelsinų karamele, marinuotais kinkanais, kedro riešutais, bruknėmis   Kaina 12 EurPagrindinis patiekalasBurgundiškos sraigėsTiekiama su keptu “camembert” sūriu bei skrebučiu su sraigių ikrais                Kaina 14 EurRezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
407317_1388175503_652547

Jūros gėrybės

Ypatingai rudenišką penktadienio vakarą ragausime šviežias jūros gėrybes. Susitinkame spalio 6 d. 19 val. Harmony Park restorane.  Meniu Keptos tigrinių krevečių uodegėlės    Tiekiama su aromatingo vyno – grietinėlės padažu, vyšniniais pomidorais ir bazilikais, skrudinta čiabata Kaina 12 Eur Vėžių “bouillabaisse” su jūros gėrybėmis Tiekiama su kalmarų čiuptuvais, tigrinėmis krevetėmis, kardžuve ir rūkytu otuKaina 21 Eur Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
SONY DSC

Margaspalvio rudens meniu

Šį margaspalvį rudenį pasitikime su specialiu meniu. Pažadame, daugybę rudens daržovių derinių, o  visus lietingą dieną sušildys šio rudens meniu naujiena - karštas obuolių kokteilis.  MENIU (iki lapkričio 30 d.)Sriuba KREMINĖ MOLIŪGŲ SRIUBA SU KOKOSO PIENU IR ŽALIOSIOMIS CITRINOMIS Tiekiama su laukinių ryžių spragėsiais ir skrudintomis moliūgų sėklomis Kaina 6 Eur Pagrindiniai patiekalai KEPTA PASTARNOKO ŠAKNIS Tiekiama su obuolių-kalvadoso tyre, juodaisiais česnakais, skrudintomis saulėgrąžomis, kanapių aliejumi. Kaina 9 Eur LĖTAI VIRTI “IBERICO” ... Read more
hiramasažuviesvakariene

Šviežios žuvies vakarienė

Specialus šviežios žuvies meniu jau šį penktadienį (rugsėjo 29 d.). Atlanto vandenyno “ King fish “ carpaccio     Tiekiama su sūdytais jūros kopūstais, marinuotais ananasais, pankoliais, perile Kaina 12 eur/1 asm. Kardžuvės steikas             Tiekiama su baklažanų “ratatuja”, avokadai, agurkų ir marinuotų jūros dumblių salotos su bazilikaisKaina  22 eur/1 asm. Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt  
voveraiciu-tema

Miško grybai Harmony Park restorane

Rugsėjo 22 d. 19 val. pakviesime į tikrą rudeninę - miško grybų vakarienę Harmony Parke. Pačio virtuvės šefo Rolando Čižiko surinktos miško gėrybės lėkštėje virs įdomiausiomis skonio variacijomis. MeniuStarteris  Baravykų “Royal” su tigrine krevete ir saulėgrąžų daigaisPagrindinis patiekalas Perlinių kruopų “risotto” su gruzdintais miško grybais, petražolėmis ir trumų aliejumi    Vakarienės kaina 14 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt  
VAKARIENE4

Ispaniška Kiauliena “Iberian pata negra pork bellota”

Pajuskite tikrąjį Ispanijos skonį jau šį penktadienį ( rugsėjo 15 d.) Harmony Park restorane. Virtuvės šefas Rolandas Čižikas paruošė tikrąjį ispanišką “Iberian pata negra pork bellota”. Užkandis Iberico kiaulinos kiaulienos skruostai Tiekiama su karamelizuotais mažaisiais burokėliais, kadagio dūmuose rūkytų pastarnokų espumaKaina 11 eur/1asm.   Pagrindinis patiekalas Lėtuoju būdu virti Iberico kiaulienos skruostaiTiekiama su troškintais kviečių gemalais, rudajame svieste keptomis šakninėmis daržovėmis.Kaina 17 eur/1asm. Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt