Naujienos

Kobia-file-kepsnys

Šviežios žuvies vakarienė su karališkąja Cobia

Gegužės 26 d. (penktadienį) 19 val. šviežios žuvies vakarienė "Simboly" restorane. Šį vakarą gurmanus stebinsime išskirtiniais karališkosios šviežios Cobia skoniais.Cobia file carpaccio arbūzas, marinuoti ridikėliai, grazgarsčių aliejus, daržo salotos Cobios file confit svieste keptos žaliosios lapinės daržovės, špinatų muslinas, džiovintų baravykų sultinys, rūkytas otas  Vakarienės kaina 29 €/asm. Rezervuoti staliukus šiai išskirtinei vakarienei galite telefonu 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt
jurosvelnias

Jo didenybė - jūrų velnias

Gegužės 19 d. (penktadienį) 18 val. kviečiame į šviežios žuvies puotą.  Šio vakaro meniu pasididžiavimas - jūros velnias. O ieškantiems dar įvairesnių skonių -  naujasis A la carte meniu jau "Simboly" restorane ! Jūros velnio konfit Džiovintų baravykų ir briedžiukų sultinys, sezamo aliejus   Jūros velnio fileParmos kumpis, raudono vyno padažas, svieste kepti lapiniai ridikėliai ir špinataiVakarienės kaina 29 €/asm.Rezervuoti staliukus šiai išskirtinei vakarienei galite telefonu 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt  
IMG_1933

Ypatinga penktadienio vakarienė gurmanams

Gegužės 12 d. 18 val. kviečiame pasinerti į naujų skonių ir pojūčių kupiną kelionę. Nepriekaištingai savo darbą išmanantis šefas Rolandas Čižikas šį vakarą žada nustebinti net ir didžiausius gurmanus!  Kepti kaulų čiulpaiNaminės duonos ir skrudintų lazdyno riešutų trupiniai, šalavijo traškučiai   Rozmarino svieste skrudinta anties krūtinėlėRūkyta anties krūtinėlė, žąsų kepenėlių granita ir uogų variacija Lėtuoju būdu virti veršienos žandeliai Krienų – pastarnokų espuma, sezoninės daržovės, cukrinių kaulų padažas Vakarienės kaina 29 €/asm.Rezervuoti staliukus galite tel. ... Read more
Delicious beef steaks on wood

"SIMBOLY" restorane Grill savaitgalis

Šį šeštadienį atidarome vasaros sezoną "Simboly" restorano terasoje. Šefas Rolandas su savo komanda yra paruošęs išskirtinį grilyje keptų patiekalų meniu, kurie bus gaminami restorano lauko terasoje. Kviečiame atvykti, susipažinti su šefu Rolandu, taip pat turėsite išskirtinę galimybę stebėti, kaip yra gaminami patiekalai ! JAUTIENOS „RIB EYE" 29 €Orkaitėje keptos mažosios bulvės, grilyje keptos daržovės, gelteklių šaknų kremas marinuoti ridikai, jautienos kaulų čiulpų padažas, druskoje kepti svogūnaiJAUTIENOS „BLACK ANGUS“ IŠPJOVOS DIDKEPSNIS  45 €Orkaitėje keptos mažosios ... Read more
img51403

Vakarienė "Laukiniai paukščiai"

Gegužės 5 d. 18 val. naujojo meniu pristatymo proga Šefas Rolandas kviečia į įspūdingą vakarienę "Laukiniai paukščiai".  Kurapkos šlaunelės ir krūtinėlės duetas   su aronijų – gervuogių padažu ir svieste keptais briedžiukais. Lėtai virtas ir kanapių aliejuje skrudintas balandis  balzamike karamelizuoti mažieji svogūnėliai, gelteklės šaknis, jautienos kaulų čiulpų padažas.Rezervuoti staliukus galite telefonu 8 650 98 012 arba el.paštu info@harmonypark.ltKaina 27 €/asm.
w-asparagus-1432584936

Pavasaris prasideda su smidrais

Balandžio 21d., 18 val., Simboly restorane, Smidrų vakarienė. Smidrų ir laukinių rūkštynių salotosskrudintos kanapių sėklosTrumų svieste kepti smidraikiaušinio trynio putėsiai, skilandžio aliejus Rezervuokite staliukus tel. 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt Kaina asmeniui 21€
img_6500

Žuvies vakarienė

Balandžio 7d., 18 val., Simboly restorane, Žuvies vakarienė. Tuno tartaras su burokėlių sultyse marinuotais ridikėliais„Lollo Rosso“ salotos, naminis majonezas                                    Grilyje kepta Dorados filebaklažanai kepti rozmarino svieste, deginti porai, karšta pomidorų „Salsa“ Rezervuokite staliukus tel. 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt Kaina asmeniui 25€
17238390_1568535263208821_981022320_n

Popietės arbata

Tradicinis angliškas popietės arbatos ritualas su geriausiomis arbatomis bei MOUTARD Brut Grande Cuvée šampanu.Palepinkite save šimtamete aukštuomenės tradicija, kurią puoselėja geriausi pasaulyje 5 žvaigždučių viešbučiai.Arbatos meniu “Earl Grey” išskirtinė juodoji arbata su bergamote “Darjeeling” magiška juodoji arbata iš Himalajų Darjeeling arbatos sodų “English Breakfast” tobulas Assam, Ceilono ir Kenijos arbatos mišinys “Assam” puikiai tinka tiems, kurie mėgsta intensyvios spalvos ir turtingo skonio arbatą“Lapsang Souchong” pušies/kedro dūmuose rūkyta juodoji arbata. Tai pirmoji juodoji arbata atsiradusi dar Čingų ... Read more
DSC_0319

Modernios Lietuviškos virtuvės vakaras

Kovo 24d., 18 val., Simboly restorane, šefas Rolandas Čižikas kviečia į Modernios Lietuviškos virtuvės vakarą. ŠaltibarščiaiAgurkų želė, burokėlių putos   Per naktį virta kiaulienos papilvėPerlinės kruopos, druskoje kepti svogūnai, svarainių – kalvadoso tyrė, jautienos kaulų čiulpų padažas  Rezervuokite staliukus tel. 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt Kaina asmeniui 19€
img51403

Vakarienė medžioklės tema

Šį penktadienį, kovo 10d., 18 val. Simboly restorane speciali vakarienė medžioklės tema. Stirnienos carpacciorozmarino padažas, skrudintų lazdyno riešutų ir daigų salotomos   Žemoje temperatūroje gaminta kurapkos krūtinėlė ir šlaunelėperlinių kruopų branduoliai, šakninių daržovių kremas, rūkytos šoninės trupiniai   Čiobrelių svieste kepta fazano krūtinėlėčiorizo pagardintos saldžiosiosios bulvės, karamelizuotų kriaušių kremas, amareto ir šokolado padažas Rezervuokite staliukus tel. 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt Kaina asmeniui 36€
pomegranate-kataifi-prawns-with-tarator

Penktadienio jūros gėrybės

Šį penktadienį, vasario 17d., 18 val. restorane ragausim šefo jūros gėrybių improvizacijas. Tigrinių krevečių ir avokadų salotos  Kataifi tešlos traškučiu   Rizotas su šafranu Vėžių bouillabaisse   Svieste kepta jūros ešerio file Gruzdinta austrė, lapiniai kopūstai, langustų padažas Rezervuokite staliukus tel. 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt Kaina asmeniui 39€
051098046-01-rack-of-lamb-recipe_xlg

Itališkas vakaras

Šį penktadienį, vasario 3d., 18 val. restorane Simboly pasinersim į gastronominę kelionę nuo šiaurės iki pietų Italijos. Meniu Kalmarų čiuptuvų terinas Trumpai džiovinti vyšniniai pomidorai, mangų tyrė, langustų redukcija   Ant lavos akmenų kepta ėriuko nugarinė su šonkauliuku Kepti baklažanai, troškinti mažieji špinatai, karamelizuoti svogūnėliai, kaparių ir raudono vyno padažas   „Semifreddo“ su trumų aliejumi Raudonajame vyne karamelizuotos kriaušės, pastarnokai Rezervuokite staliukus tel. 8 650 98 012 arba info@harmonypark.lt Kaina asmeniui 36€
img15060.768x512

Skandinaviška penktadienio vakarienė

Sausio 20d. šefas Rolandas kviečia Jus į skandinaviškos virtuvės vakarą.MeniuŠvediškoje degtinėje marinuota ir  sūdyta skumbrė krapų emulsija, žieminės bulvės, obuolių perlai, greipfrutaiLedjūrio menkė kepta su “ nori” jūros dumbliais brokolių musas, deginti mažieji svogūnėliai, garintos traškiosios morkytės, vėžių putosMigdolinis mėlynių pyragas Naminiai šilauogių ledais Kaina asmeniui 34€. Rezervuokite staliukus iš anksto telefonu arba el. paštu.
cute-love-hug-wallpapers-wallpaper-4

Valentino diena

Meilė, šiluma, nuoširdumas. Pasidalinkite savo jausmais vasario 14 dieną Harmony Parke. Rezervuokite staliukus info@harmonypark.lt arba 8 650 98012. Lauksime Jūsų su romantišk gyva muzika ir kaip visada nuostabia šefo Rolando vakariene.Meniu Austrės, citrinžolių ir salierų kokteilisTaurė MOUTARD Methode Traditionnelle blanc de blancs Kalmarų čiuptuvų terinas špinatų tyrė, saulėje džiovintų pomidorų ir kaparėlių salsa, bloody merry espuma, traškios salotos   Belgiško šokolado semifreddo sūri karamelė, avietės, žemuogių putos, pistacijų žemė, braškių ir čili ... Read more
090415-scandinavian-star-cooking

Advento vakarienės

Visus Gruodžio penktadienius Advento vakarienė Simboly restorane.  Atlanto silkės kapotinis su obuoliais ir agurkais(Burokėlių kremas, ridikėliai, kefyro puta) Karališkosios skumbrės file, sudyta su kadagiais ir džinu(Rauginti agurkai, burokėlių sultyse marinuoti svogūnai, krapų ir laimų emulsija) Česnakiniame svieste kepta lendjūrio menkės file (Sepijų makaronai, midijos, šafrano - grietinėlės padažas)   Meniu kaina vienam asmeniui 27€Rezervacijos telefonu 8 650 98 012