Naujienos

Bozole vakaras

Beaujolais Nouveau 2017

Božolė - jauno vyno šventę minėsime kartu su visu Pasauliu lapkričio 16 d. (ketvirtadienį) 19 val.  Jauno vyno sutiktuvės su prancūziškos muzikos garsais nukels į tikrą Prancūzijos provinciją. Maloniai kviečiame atvykti į Harmony Park restoraną visą šį savaitgalį, nes Božolė vyną ragausime net iki lapkričio 19 d.. Beaujolais Nouveau 2017 MENIU Užkandžiai Sūrių rinkinys Tiekiama su trapios tešlos lazdelėmis ir prancūziška duonele          Kaina 14 Eur Vytintų mėsų rinkinys Tiekiama su trapios tešlos lazdelėmis ... Read more
image2 (00000003)

Šiaurės šalių senosios tradicijos

Lapkričio 10 d. 18 val. penktadienį susipažinsime su senosiomis patiekalų tradicijomis. Virtuvės šefas Rolandas Čižikas paruošė Šiaurės šalių skonių standartus atitinkančią vakarienę, kurios metu galėsite mėgautis anties bei stirnienos patiekalais.  MeniuSūdyta anties krūtinėleTiekiama su džiovintų svarainių kremu bei antaninių obuolių sirupuKaina 9 EurOrkaitėje keptas stirnos kumpisTiekiama su svieste kepta saliero šaknimi, purpurinėmis morkomis, marinuotu ropiniu kopūstu, miško uogų vyno padažuKaina 19 EurRezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
165977-OVHW8B-537

Halloween'o savaitės specialus meniu

Nuo spalio 31 d. visą savaitę virtuvės šefas Rolandas Čižikas kviečia švęsti ir ragauti Halloween'iškus patiekalus.  Halloween'o savaitės meniuLėtuoju būdu ruošta antienos krūtinėlėTiekiama su belgišku moliūgų vafliu, moliūgų-apelsinų kremu, svieste keptais burokėliais ir žiediniais kopūstais bei imbieriniu gervuogių padažuKaina 17 EurŠaltalankių Panna CotaTiekiama su moliūgais bei pistacijų biskvituKaina 5 EurRezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
lietuviska-virtuve

Moderni lietuviška virtuvė

Nuolatos kviečiame ragauti įvairias šalis atspindinčius skonius, tačiau pamirštame lietuviškus patiekalus. Tad šį vėsų, rudenišką penktadienio vakarą pakviesime ragauti virtuvės šefo Rolando Čižiko paruoštų lietuviškų patiekalų variacijų.  Modernios lietuviškos virtuvės meniu Džiovintų baravykų ir džiovintų slyvų terinas                     Tiekiama su grikių kempine, fermentuotais česnakais, lazdyno riešutų aliejumi, zuikio kopūstaisKaina 8 EurLėtuoju būdu ruošta kiaulienos sprandinė     Tiekiama su burokėlių sultyse brandintomis bulvėmis, juodųjų serbentų vyne marinuotais ... Read more
sraiges

Prancūziškos virtuvės skoniai

Gurmaniškos prancūzijos virtuvės patiekalais Jus kviesime pasimėgauti šį penktadienį (10 13) . UžkandisSkrudintos ančių kepenėlėsTiekiama su apelsinų karamele, marinuotais kinkanais, kedro riešutais, bruknėmis   Kaina 12 EurPagrindinis patiekalasBurgundiškos sraigėsTiekiama su keptu “camembert” sūriu bei skrebučiu su sraigių ikrais                Kaina 14 EurRezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
407317_1388175503_652547

Jūros gėrybės

Ypatingai rudenišką penktadienio vakarą ragausime šviežias jūros gėrybes. Susitinkame spalio 6 d. 19 val. Harmony Park restorane.  Meniu Keptos tigrinių krevečių uodegėlės    Tiekiama su aromatingo vyno – grietinėlės padažu, vyšniniais pomidorais ir bazilikais, skrudinta čiabata Kaina 12 Eur Vėžių “bouillabaisse” su jūros gėrybėmis Tiekiama su kalmarų čiuptuvais, tigrinėmis krevetėmis, kardžuve ir rūkytu otuKaina 21 Eur Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
SONY DSC

Margaspalvio rudens meniu

Šį margaspalvį rudenį pasitikime su specialiu meniu. Pažadame, daugybę rudens daržovių derinių, o  visus lietingą dieną sušildys šio rudens meniu naujiena - karštas obuolių kokteilis.  MENIU (iki lapkričio 30 d.)Sriuba KREMINĖ MOLIŪGŲ SRIUBA SU KOKOSO PIENU IR ŽALIOSIOMIS CITRINOMIS Tiekiama su laukinių ryžių spragėsiais ir skrudintomis moliūgų sėklomis Kaina 6 Eur Pagrindiniai patiekalai KEPTA PASTARNOKO ŠAKNIS Tiekiama su obuolių-kalvadoso tyre, juodaisiais česnakais, skrudintomis saulėgrąžomis, kanapių aliejumi. Kaina 9 Eur LĖTAI VIRTI “IBERICO” ... Read more
hiramasažuviesvakariene

Šviežios žuvies vakarienė

Specialus šviežios žuvies meniu jau šį penktadienį (rugsėjo 29 d.). Atlanto vandenyno “ King fish “ carpaccio     Tiekiama su sūdytais jūros kopūstais, marinuotais ananasais, pankoliais, perile Kaina 12 eur/1 asm. Kardžuvės steikas             Tiekiama su baklažanų “ratatuja”, avokadai, agurkų ir marinuotų jūros dumblių salotos su bazilikaisKaina  22 eur/1 asm. Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt  
voveraiciu-tema

Miško grybai Harmony Park restorane

Rugsėjo 22 d. 19 val. pakviesime į tikrą rudeninę - miško grybų vakarienę Harmony Parke. Pačio virtuvės šefo Rolando Čižiko surinktos miško gėrybės lėkštėje virs įdomiausiomis skonio variacijomis. MeniuStarteris  Baravykų “Royal” su tigrine krevete ir saulėgrąžų daigaisPagrindinis patiekalas Perlinių kruopų “risotto” su gruzdintais miško grybais, petražolėmis ir trumų aliejumi    Vakarienės kaina 14 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt  
VAKARIENE4

Ispaniška Kiauliena “Iberian pata negra pork bellota”

Pajuskite tikrąjį Ispanijos skonį jau šį penktadienį ( rugsėjo 15 d.) Harmony Park restorane. Virtuvės šefas Rolandas Čižikas paruošė tikrąjį ispanišką “Iberian pata negra pork bellota”. Užkandis Iberico kiaulinos kiaulienos skruostai Tiekiama su karamelizuotais mažaisiais burokėliais, kadagio dūmuose rūkytų pastarnokų espumaKaina 11 eur/1asm.   Pagrindinis patiekalas Lėtuoju būdu virti Iberico kiaulienos skruostaiTiekiama su troškintais kviečių gemalais, rudajame svieste keptomis šakninėmis daržovėmis.Kaina 17 eur/1asm. Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
hiramasažuviesvakariene

Šviežios žuvies vakarienė Harmony Park restorane

Rugsėjo 8 d. 19 val. kviečiame į specialią virtuvės šefo Rolando Čižiko Harmony Park 7-ąjam gimtadieniui sukurtą vakarienę. Šiam vakarui virtuvės šefas pristatytas karališką žuvį - Hiramasa (kingfish). Meniu Hiramasa žuvies file su sezamo pluteleTiekiama su marinuotomis cukinijomis, citrininiu kremu, sūdytais jūros kopūstais, kalendrų aliejumi.Hiramasa žuvies carpaccio Tiekiama su imbieru, kalendrų aliejumi ir juoduju sezamu.  Vakarienės kaina 29 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
Sweet dessert and Green tea chocolate lava with ice cream and strawberry in white plate - Color Filter Processing

Rudenį pradedame sveikindami su nauja mokslo metų pradžia !

Rugsėjo 1 d. teminė rudens vakarienė - voveraitės ! MeniuVeršienos kepenėlės keptos rozmarino sviesteTiekiama su voveraitėmis, raudonųjų svogūnų džemu, saliero šaknies espuma.       Kaina    14 Eur/asm.Švilpikai su svieste keptomis voveraitėmis ir šalaviju      Kaina    8 Eur/asm. Kartu visus vaikus sveikiname su mokslo metų pradžia !Specialus desertas: Naminiai vafliai su naminiais šaltalankių ledais   Kaina    5 Eur Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
kardzuve

Rugpjūčio 25 d. 19 val. kviečiame į šviežios žuvies vakarienę

Šios vasaros paskutinį penktadienio vakarą (rugpjūčio 25 d.) užbaigsime šviežios žuvies -kardžuvės vakariene.  MeniuKardžuvės carpaccio su rabarbaraisTiekiama su greipfrutais ir baziliko aliejumiAnt lavos akmenų kepta kardžuvėTiekiama su avokadais, citrinžolių ir granatų padažas Vakarienės kaina 26 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
pomidorai

Sezoninių daržovių variacija

Rugpjūčio 18 d. ypatingas dėmesys vegetarams  - kviečiame ragauti sezoninių daržovių. MeniuSalotosDegintas pomidoras su kaparėlių emulsijaPagrindinis patiekalasKeptas avokadas su čili paprikų – mėtų salsa Vakarienės kaina 15 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
Homemade cooked mussels with garlic, tomato sauce, italian herbs, white wine and fresh basil in a plate, closeup

Provanso midijos

Penktadienį (rugpjūčio 4 d.) 19 val. kviečiame pasinerti į tolimąją nepakartojamų skonių kelionę.  MENIUKarštas užkandis ŠVIEŽIOS MIDIJOS TROŠKINTOS MANGŲ, ČILI PIPIRŲ IR APELSINŲ PADAŽE Pagrindinis patiekalas ŠVIEŽIOS MIDIJOS TROŠKINTOS BALTAME VYNE SU POMIDORAIS, ČESNAKAIS IR KALENDRA TIEKIAMOS SU ŽOLELIŲ SVIESTU PAGARDINTA SKRUDINTA ČIABATA Vakarienės kaina 32 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt