Naujienos

voveraiciu-tema

Miško grybai Harmony Park restorane

Rugsėjo 22 d. 19 val. pakviesime į tikrą rudeninę - miško grybų vakarienę Harmony Parke. Pačio virtuvės šefo Rolando Čižiko surinktos miško gėrybės lėkštėje virs įdomiausiomis skonio variacijomis. MeniuStarteris  Baravykų “Royal” su tigrine krevete ir saulėgrąžų daigaisPagrindinis patiekalas Perlinių kruopų “risotto” su gruzdintais miško grybais, petražolėmis ir trumų aliejumi    Vakarienės kaina 14 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt  
VAKARIENE4

Ispaniška Kiauliena “Iberian pata negra pork bellota”

Pajuskite tikrąjį Ispanijos skonį jau šį penktadienį ( rugsėjo 15 d.) Harmony Park restorane. Virtuvės šefas Rolandas Čižikas paruošė tikrąjį ispanišką “Iberian pata negra pork bellota”. Starteris Lėtuoju būdu virti kiaulienos skruostai Tiekiama su karamelizuotais mažaisiais burokėliais, kadagio dūmuose rūkytų pastarnokų espumaKaina 11 eur/1asm.   Pagrindinis patiekalas Lėtuoju būdu virti kiaulienos skruostaiTiekiama su troškintais kviečių gemalais, rudajame svieste keptomis šakninėmis daržovėmis.Kaina 17 eur/1asm. Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
hiramasažuviesvakariene

Šviežios žuvies vakarienė Harmony Park restorane

Rugsėjo 8 d. 19 val. kviečiame į specialią virtuvės šefo Rolando Čižiko Harmony Park 7-ąjam gimtadieniui sukurtą vakarienę. Šiam vakarui virtuvės šefas pristatytas karališką žuvį - Hiramasa (kingfish). Meniu Hiramasa žuvies file su sezamo pluteleTiekiama su marinuotomis cukinijomis, citrininiu kremu, sūdytais jūros kopūstais, kalendrų aliejumi.Hiramasa žuvies carpaccio Tiekiama su imbieru, kalendrų aliejumi ir juoduju sezamu.  Vakarienės kaina 29 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
Sweet dessert and Green tea chocolate lava with ice cream and strawberry in white plate - Color Filter Processing

Rudenį pradedame sveikindami su nauja mokslo metų pradžia !

Rugsėjo 1 d. teminė rudens vakarienė - voveraitės ! MeniuVeršienos kepenėlės keptos rozmarino sviesteTiekiama su voveraitėmis, raudonųjų svogūnų džemu, saliero šaknies espuma.       Kaina    14 Eur/asm.Švilpikai su svieste keptomis voveraitėmis ir šalaviju      Kaina    8 Eur/asm. Kartu visus vaikus sveikiname su mokslo metų pradžia !Specialus desertas: Naminiai vafliai su naminiais šaltalankių ledais   Kaina    5 Eur Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
kardzuve

Rugpjūčio 25 d. 19 val. kviečiame į šviežios žuvies vakarienę

Šios vasaros paskutinį penktadienio vakarą (rugpjūčio 25 d.) užbaigsime šviežios žuvies -kardžuvės vakariene.  MeniuKardžuvės carpaccio su rabarbaraisTiekiama su greipfrutais ir baziliko aliejumiAnt lavos akmenų kepta kardžuvėTiekiama su avokadais, citrinžolių ir granatų padažas Vakarienės kaina 26 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
pomidorai

Sezoninių daržovių variacija

Rugpjūčio 18 d. ypatingas dėmesys vegetarams  - kviečiame ragauti sezoninių daržovių. MeniuSalotosDegintas pomidoras su kaparėlių emulsijaPagrindinis patiekalasKeptas avokadas su čili paprikų – mėtų salsa Vakarienės kaina 15 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
Homemade cooked mussels with garlic, tomato sauce, italian herbs, white wine and fresh basil in a plate, closeup

Provanso midijos

Penktadienį (rugpjūčio 4 d.) 19 val. kviečiame pasinerti į tolimąją nepakartojamų skonių kelionę.  MENIUKarštas užkandis ŠVIEŽIOS MIDIJOS TROŠKINTOS MANGŲ, ČILI PIPIRŲ IR APELSINŲ PADAŽE Pagrindinis patiekalas ŠVIEŽIOS MIDIJOS TROŠKINTOS BALTAME VYNE SU POMIDORAIS, ČESNAKAIS IR KALENDRA TIEKIAMOS SU ŽOLELIŲ SVIESTU PAGARDINTA SKRUDINTA ČIABATA Vakarienės kaina 32 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
500px Photo ID: 173456885 - Relax

Penktadienį ragausime patiekalus su šviežiu vasaros medumi

Paskutinį liepos penktadienį (liepos 28 d.)  ragausime patiekalų su ką tik iškoptu šios vasaros medumi. Medaus variacijos tiesiai iš virtuvės šefo Rolando Čižiko rankų. Meniu  Gorgonzola sūrisTiekiamas su medaus perlais ir žagarėliaisSkrudinta anties krūtinėlėTiekiama su meduje karamelizuotomis slyvomis, radicchio salotomis, jaunomis morkomisAbrikosų ir medaus sufle *****Vakarienės kaina 19 eur/1 asm.  Rezervacijos priimamos telefonu 8 650 98012 arba el.paštu info@harmonypark.lt
vegetariskas

Vegetariška penktadienio vakarienė

Penktadienio popietę praleiskite besišnekučiuojant bičiulių ir artimųjų būryje Harmony Park restorane.  Šį penktadienį (liepos 21 d.) virtuvės šefas Rolandas Čižikas išskirtinį dėmesį skiria vegetarams.  Jei nesate vegetaras pažadame jog taip pat atrasite skonius, kurie sužadins naujus ir dar nepatirtus gurmaniškus potyrius. Penktadienį (liepos 21 d.) vakarieniauti pradedame 19 val.Karamelizuotų jaunų morkų ir raudonėlio salotosTiekiama su kedro riešutaisCukinijų žiedai įdaryti balandų sėklomis ir saulėje džiovintais pomidorais Tiekiama su pastarnokų kremuŠilauogių variacijaMorengas, mėtų aliejus Vakarienės kaina 19 ... Read more
VAKARIENE4

Degustacinė vakarienė Harmony Park restorane

Harmony Park restorane nuo šiol galėsite mėgautis dar įvairesniais ir įdomesniais skoniais, specialiai Jums sukūrėme nepamirštamų ir dar neragautų skonių oazę ! Degustacinė vakarienė bus paruošta ir patiekta tiesiai iš restorano virtuvės šefo Rolando Čižiko rankų. Degustacines vakarienes galėsite pasirinkti iš trijų, keturių ar penkių patiekalų vakarienės meniu. Tai unikali galimybė ragauti degustacinius patiekalus, nes kiekvienas jų sudarytas iš skirtingų patiekalų, kurių meniu iš anksto - neskelbiami. Šias išskirtines degustacijas restorane galite užsisakyti ... Read more

Dėmesio ! Liepos 14 d. restoranas NEDIRBS !

Labai atsiprašome už nepatogumus, tačiau liepos 14 d.  ir liepos 15 d. iki 18 val. restoranas nedirbs. Visų laukiame liepos 15 d. 18 val. Harmony Park restorane. Šį šeštadienio vakarą kviečiame pasiklausyti pianino virtuozo, kompozitoriaus Kęstučio Paulaičio atliekamų kūrinių.
Kvietimass

Čekiškos virtuvės vakaras su The Dixie Hot Licks

Kviečiame liepos 4 d. 19 val. į  nemokamą tradicinio džiazo atlikėjų iš Čekijos ,,The Dixie Hot Lick” koncertą ! Specialiai šiam vakarui virtuvės šefas Rolandas paruošė čekiškos virtuvės meniu, be to ragausime tikrą čekišką alų. Vakarienę  galėsite rinktis ir iš įprasto " A la carte" restorano meniu. Rezervuoti vietas šiam koncertui galite telefonu +370 650 98012 I el.paštu info@harmonypark.lt
voveraiciu-tema

Vakarienė miško tema

Birželio 30 d. 19 val. atidarome grybų sezoną Harmony Park restorane. Šiam vakarui virtuvės šefas Rolandas Čižikas paruošė vakarienę Miško tema, kur karaliauja visų taip mėgstamos voveraitės. MeniuStirnienos carpaccio su voveraitėmispatiekiama su gervuogėmis, zuikio kopūstais, rozmarino aliejumi ir lazdyno riešutaisŠvilpikai su troškintomis voveraitėmispatiekiama su petražolių traškučiais, eglių aliejumiSvieste skrudinta kurapkos krūtinėlėpatiekiama su moliūgų – riešutų piure, svieste keptos voveraitės, kviečių gemalai, kadagio uogų – vyno padažas Vakarienės kaina 34 €/asm. Rezervacija priimama telefonu ... Read more
img51403

Joninių išvakarėse - moderni lietuviška virtuvė

Joninių išvakares kviečiame praleisti Harmony Park. Specialiai Joninėms (birželio 23 d.) virtuvės šefas Rolandas Čižikas paruošė modernios lietuviškos virtuvės meniu ! Pasimatome birželio 23 d. 19 val. Harmony Park restorane. Joninių išvakarių meniuŽąsies krūtinėlė marinuota su čiobreliu ir rabarbaraismarinuoti rojaus obuoliukai, su levandomis marinuota ir deginta morka, aronijų – bruknių padažasVirtinukai su elnienadžiovintų baravykų putos, skilandžio aliejus, šalavijo traškučiaiŽagarėliai Vakarienės kaina 29 €/asm. Rezervacija priimama telefonu 8 650 98 012 arba el.paštu ... Read more
VILA4

Harmony Park vasaros sezono meniu

Harmony Park restorano šefas Rolandas Čižikas šiai vasarai paruošė ypatingą meniu, kuriame sudėti įvairiausi pasaulio skoniai !Atvykite paskanauti patiekalų iš vasaros meniu Harmony Park restorano terasoje besimėgaudami lepinančiu oru. SalotosTraškios salotos su kepta fazano krūtinėle, skrudintais kedro riešutais ir juodaisiais serbentais permezano sūris, extra virgin alyvuogių aliejus   10 eurArbūzo ridikėlių ir ankštinių žirnių salotos su keptomis tigrinėmis krevetėmisbalzamo acto kremas, extra virgin alyvuogių aliejus12 eurKalmarų čiuptuvų terinas su saulėje pusiau džiovintais žaliaisiais pomidoraisStintenės ikrais, fermentuotais ... Read more